“Van al dat geklik word ik stapelgek!” En dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Met enkele muisklikken bladert u doorheen onze nieuwe nieuwsbrief als vanouds. Van de leestafel naar het computerscherm is dan wel even een aanpassing maar het voordeel is dat de nieuwe Damiaan Vandaag altijd en overal binnen handbereik is  (op je PC, op je Smartphone, op je tablet, enz) en nog goed is voor het milieu ook. Nog meer dan met de papieren versie kunnen we je digitaal laten horen en zien hoe Damiaan ook vandaag mensen bezielt en inspireert.  En zo krijg je veel meer dan wat je ziet. Elke klik opent een deur naar meer. Hieronder een leeswijzer, of beter een klik-wijzer (in vijf stappen), bij onze digitale nieuwsbrief.

Klik 1: U krijgt de digitale nieuwsbrief in uw elektronisch postvak. Als u onze nieuwsbrief niet dadelijk terugvindt kijk dan eens in de map met spam, ongewenste berichten of zorg ervoor dat je ‘alle berichten’ te zien krijgt.

Klik 2: Vervolgens opent u de nieuwsbrief met een dubbele klik. Als de afbeeldingen bij de nieuwsitems niet worden  weergegeven, dient u de optie ‘afbeeldingen weergeven’ aan te klikken. U kunt onze nieuwsbrief ook in uw favoriete webbrowser (Internet Explorer, Google Chrome, Mozille Firefox) bekijken. Daarvoor klikt u op ‘Bekijk deze e-mail in uw browser’.

Klik 3: Om onze nieuwsbrief te lezen, rolt u met de muis naar onder. Elk item van onze nieuwsbrief trekt de aandacht met een sprekende titel en een passend beeld. Bent u geïnteresseerd, klik dan op ‘lees meer’.

Klik 4: Klikt u op ‘lees meer’ dan belandt u op onze website of op onze blog. Het  lees-meer-item opent in een nieuw venster. Zo kunt u altijd eenvoudig terug naar de nieuwsbrief. Op de website of de blog kunt u het item lezen, herlezen en ook afdrukken als u wilt door op het printer-icoontje (website) te klikken of met de rechtermuisknop op het artikel te klikken en voor ‘afdrukken’ te kiezen (blog).

Klik 5: Met een klik sluit u de nieuwsbrief. Om het even waar of wanneer kunt u onze nieuwsbrief opnieuw openen: om verder te gaan waar u bent gestopt of om artikels de herlezen en te delen met familie en vrienden.

Veel leesplezier!

De Redactie

Nog vragen of interesse in onze digitale nieuwsbrief, contacteer ons!