Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen over het beheer van roerend, onroerend en immaterieel religieus erfgoed? Het Centrum voor Religieuze Kunst en Cultuur (CRKC) zet voor u ook dit jaar weer alles op een rijtje. Neem als kerkbestuur of andere zorgdrager van ons religieus erfgoed deel aan de tweede editie van onze studiedag ‘Zorgen voor morgen?’, dit jaar in het teken van ‘Valorisatie en nevenbestemming’.

SD_zorgenvmorgen2016_afbeelding

Omdat we alle kerkbesturen de kans willen geven om in te schrijven, vindt de studiedag twee keer plaats, telkens op een boeiende religieus erfgoedlocatie, namelijk op dinsdag 26 april 2016, Oude Abdij van Drongen, Drongenplein 27, 9031 Drongen (Gent) en op donderdag 28 april 2016, Evangelische Theologische Faculteit, Sint-Jansbergsesteenweg 95-97, 3001 Heverlee (Leuven).

Patrik Jaspers en Ruben Boon verzorgen op beide dagen de lezing ‘Meer dan “zo maar een dak boven wat hoofden”. Van Sint-Antoniuskapel naar Damiaankerk’.

Programma en inschrijvingen: klik hier. Deelnemen kost 30 euro (broodjeslunch inclusief). Studenten betalen 15 euro. Inschrijven kan via het online formulier op de website www.crkc.be of telefonisch via 016 40 60 73 en dit vóór 19 april 2016.