Kom je graag met jouw gezin, met de catechesegroep of als voorbereiding van een lentefeest op bezoek in het Damiaanmuseum, dan heeft het Damiaanmuseum voor jou een programma op maat. Met een handige brochure in zakformaat ga je in en rond het Damiaanmuseum op ontdekkingstocht. Je volgt Jozef ‘Jefke’ De Veuster die in Tremelo-Ninde geboren werd en later als Pater Damiaan werkte op de verre Hawaï-eilanden. Hij groeide uit tot een wereldfiguur, de Grootste Belg en inspiratiebron voor iedereen. In het museum ontdek je het leven van Damiaan en de keuzes die hij maakte. Je verkent ook de buurt rond zijn geboortehuis. Onderweg dagen denk- en doe-opdrachten je uit en zetten ze je spelenderwijs aan het werk om te ontdekken hoe er ook in jou een Damiaan schuilgaat.

Als je gewoon met het gezin komt, hoef je niet te reserveren. Je betaalt de normale toegangsprijs plus het boekje. Het boekje kost 2 euro per stuk (potloodje inbegrepen) en is verkrijgbaar aan de balie van het Damiaanmuseum. Voor meer info, klik hier.
Als je in groep komt, reserveer je best op voorhand via het reservatieformulier. Het opdrachtenboekje zit inbegrepen in het groepstarief.

Copyright Lander Loeckx