We vieren dit jaar op 11 oktober de tiende verjaardag van de heiligverklaring van pater Damiaan. Samen met vzw Damiaanmuseum en Damiaan Vandaag laat Damiaanactie Tielt (West-Vlaanderen) deze verjaardag niet zomaar voorbijgaan. In dit Damiaanjaar zetten heel wat activiteiten Damiaan en zijn actuele boodschap extra in de kijker in Tielt en daarbuiten.

Een rondreizende Damiaanexpo voor jong en oud houdt in september en oktober halt in de Sint-Pieterskerk van Tielt en doet nadien de Ronde van West-Vlaanderen.

Copyright Hein Samyn

Op zondag 13 oktober wordt Damiaan in Tielt (West-Vlaanderen) gehuldigd met een feestelijke eucharistieviering om 10.00 uur in de Sint-Pieterskerk van Tielt en aansluitende receptie. Nadien volgt een uitgebreid eetfestijn in Feestzaal Mivalti in Tielt ten voordele van Damiaanactie.

Praktisch

  • Download hier de uitnodiging voor dit Damiaanfeest op zondag 13 oktober 2019 in Tielt (West-Vlaanderen): Damiaan feest Tielt 13 okt 2019
  • Voor meer info en reservatie voor het eetfestijn kunt u terecht bij dhr. Hein Samyn: tel. 0468 40 84 13 of samynhein@gmail.com