We weten vandaag goed wat leven in quarantaine betekent. Damiaan, Grootste Belg en geboren in Tremelo, ging nog een hele stap verder. Hij trok – geheel vrijwillig – naar een verstoten gemeenschap in quarantaine. Goed beseffend dat dit voor altijd “zijn kot” zou blijven en er geen versoepeling zou komen.

Na de verplichte sluiting dompelt het Damiaanmuseum zijn bezoekers met plezier opnieuw onder in Damiaans levensverhaal. Op een unieke manier, want de bezoeker krijgt het museum helemaal voor zich alleen. Door een tijdsslot te reserveren, verzekeren we de bezoeker om, eventueel samen met zijn “bubbel”, alleen te worden ontvangen en te genieten van een inspirerend museumbezoek.

Het Damiaanmuseum gaat verder dan het bepalen van het maximum aantal bezoekers. Door ervoor te zorgen dat de bezoeker individueel of met zijn eigen bubbel het museum kan bezoeken, garandeert het museum een unieke en veilige museumervaring.

copyright Damiaanmuseum

Verder werden uiteraard alle maatregelen getroffen om het bezoek in alle veiligheid te laten verlopen. De bezoeker krijgt een ontsmette audioguide en volgt een vast parcours en komt dus niet in contact met andere bezoekers.

Gezinnen krijgen er een leuke zoektocht bovenop. Een prachtige natuurwandeling, startend aan het museum, maakt het bezoek nog meer de moeite waard. Zo wordt dit een perfecte uitstap voor het hele gezin!

Het Damiaanmuseum staat klaar om opnieuw bezoekers te ontvangen. Reservatie is verplicht. Je kiest eenvoudig een tijdsslot op www.damiaanmuseum.be of via 016 53 05 19 en laat ons zo weten wanneer we je mogen verwachten. Betaling gebeurt gewoon aan het onthaal bij het museumbezoek liefst met bancontact.

Bron: Damiaanmuseum en  Gemeente Tremelo

Copyright Bailleul Ontwerpbureau