Ondanks corona mochten we in de zomermaanden toch heel wat bezoekers ontvangen in het Damiaanmuseum. Ook jij kan samen met jouw bubbel dit najaar een bezoek brengen aan het Damiaanmuseum en je helemaal onderdompelen in Damiaans levensverhaal en zijn doorgaande inspiratie.

Op een unieke manier, want als bezoeker krijg je het museum helemaal voor jou alleen. Door te reserveren, verzekeren we de bezoeker om, eventueel samen met zijn “bubbel”, alleen te worden ontvangen en te genieten van een inspirerend museumbezoek.

copyright Damiaanmuseum

Het Damiaanmuseum gaat verder dan het bepalen van het maximum aantal bezoekers. Door ervoor te zorgen dat de bezoeker individueel of met zijn eigen bubbel het museum kan bezoeken, garandeert het museum een unieke en veilige museumervaring.

Verder werden uiteraard alle maatregelen getroffen om het bezoek in alle veiligheid te laten verlopen. De bezoeker krijgt een ontsmette audioguide en volgt een vast parcours en komt dus niet in contact met andere bezoekers. Gezinnen krijgen er een leuke zoektocht bovenop. Een prachtige natuurwandeling, startend aan het museum, maakt het bezoek nog meer de moeite waard. Zo wordt dit een perfecte uitstap voor het hele gezin!

Het Damiaanmuseum staat klaar om jou te ontvangen. Reservatie is verplicht. Je kiest eenvoudig een tijdsslot op www.damiaanmuseum.be of via 016 53 05 19 en laat ons zo weten wanneer we je mogen verwachten. Betaling gebeurt gewoon aan het onthaal bij het museumbezoek liefst met bankcontact.

Bron: Gemeente Tremelo en Damiaanmuseum

Copyright Bailleul Ontwerpbureau