Vanaf zaterdag 5 december is het Damiaanmuseum opnieuw open voor bezoekers. Een uniek museumbezoek met een brandend actueel verhaal!
Op een unieke manier dompelt het Damiaanmuseum jou opnieuw onder, want als bezoeker krijg jij het museum helemaal voor jou alleen. Reserveer jouw tijdsslot via www.damiaanmuseum.be en geniet alleen of in jouw bubbel van een inspirerend museumbezoek.

Verder worden uiteraard alle maatregelen getroffen om het bezoek in alle veiligheid te laten verlopen. Bij aankomst krijg je een ontsmette audioguide en volg je een vast parcours. Tijdens je rondleiding kom je dus niet in contact met andere bezoekers.

Gezinnen krijgen er een leuke zoektocht bovenop. Een prachtige natuurwandeling, startend aan het museum, maakt het bezoek nog meer de moeite waard. Zo wordt dit een prachtige uitstap naar de geboortestreek van Damiaan.

Het bezoek duurt ongeveer 1,5 uur. Betalen doe je aan het onthaal, bij voorkeur met bancontact. Het dragen van een mondkapje tijdens het museumbezoek is verplicht voor alle bezoekers ouder dan 12 jaar.

Ook tijdens de kerstvakantie blijft het Damiaanmuseum open! Op woensdag, zaterdag en zondag kan je tijdens de vakantie het museum bezoeken na reservatie.

Bron: Gemeente Tremelo en Damiaanmuseum

 

Copyright Bailleul