In deze tijden van corona kan je individueel of met je gezinsbubbel terecht in het Damiaanmuseum (Pater Damiaanstraat 37, 3120 Tremelo), waar je ontdekt hoe brandend actueel het verhaal van Damiaan is.

De permanente expo neemt je mee vanuit Damiaans geboortehuis in Tremelo-Ninde naar Hawaï en Molokaï waar Damiaan uitgroeide tot een wereldwijd inspirerend voorbeeld. Voor je als bezoeker weer buiten wandelt, ontdek je hoe Damiaan ook vandaag nog blijft inspireren met een boodschap van verbondenheid, respect en solidariteit over grenzen heen.

Op een unieke manier dompelt het Damiaanmuseum jou onder, want als bezoeker krijg jij (en eventueel jouw bubbel) het museum helemaal voor jou alleen. Om hiervan te kunnen genieten moet je wel vooraf een tijdslot reserveren via www.damiaanmuseum.be

Copyright Bailleul Ontwerpbureau

Verder treffen we alle maatregelen om jouw bezoek in alle veiligheid te laten verlopen. Bij aankomst krijg je een ontsmette audioguide en volg je een vast parcours. Tijdens je rondleiding kom je dus niet in contact met andere bezoekers.

Gezinnen krijgen er een leuke zoektocht bovenop. Een prachtige natuurwandeling, startend aan het museum, maakt het bezoek nog meer de moeite waard. Zo wordt dit een prachtige uitstap naar de geboortestreek van Damiaan.

Het bezoek duurt ongeveer 1,5 uur. Betalen doe je aan het onthaal, bij voorkeur met bancontact. Het dragen van een mondkapje tijdens het museumbezoek is verplicht voor alle bezoekers ouder dan 12 jaar.

Reserveer vandaag nog jouw bezoek via www.damiaanmuseum.be

Copyright Bailleul Ontwerpbureau