Je leest het soms op sociale media: ‘Lepra, bestaat dat eigenlijk nog…?’ Helaas, lepra is een bikkelharde realiteit voor honderdduizenden kinderen, vrouwen en mannen overal ter wereld. De ziekte veroorzaakt verminkingen voor het leven, waardoor patiënten vaak worden uitgesloten. Er is maar één oplossing: doorzetten. Altijd. Zoals onze patiënten en hun verzorgers, blijven vechten. Omdat ze willen genezen.
Gelukkig staan zij niet alleen in deze strijd. Ze worden gesteund door de donateurs en vrijwilligers van Damiaanactie, die weten dat de strijd tegen lepra een werk van lange adem is. Omdat lepra zo hardnekkig is, zijn zij het ook.

Opgeven? Nooit. Het maakt de donateurs en vrijwilligers van Damiaanactie tot de besten ter wereld. Vastberaden, volhardend en genereus.
Ben jij uit hetzelfde hout gesneden? Kom in actie en vecht samen met alle mensen getroffen door lepra en hun verzorgers voor een lepravrije wereld.

Copyright Damiaanactie

Doe mee!

Verkoop als vrijwilliger de beroemde stiften van Damiaanactie tijdens het weekend van 28, 29 en 30 januari 2022. Damiaanactie leert je welke stappen je moet nemen op campagne@damiaanactie.be of 02/422 59 13.
Koop als donateur een pakketje stiften of doe een gulle gift op rekeningnummer
BE05 0000 0000 7575 (mededeling: ik doe mee).

Laat ons vooral samen blijven vechten. Samen doorzetten. Alleen zo geven we hoop aan iedereen die getroffen is door lepra.

Voor meer info, klik hier 

Copyright Damiaanactie

Met dank aan Marie-Sophie van den Abeele van Damiaanactie