Damiaan Vandaag werkt, in samenwerking met de digitale pastorale dienst Elisabeth-KU Leuven, aan nieuwe online Damiaaninspiratiepagina’s. Op deze inspiratiepagina’s (met doorklikfuncties en downloadmogelijkheden) brengen we vieringen, gebeden, bezinningsteksten, kunstwerken, kortom al het mogelijke inspiratiemateriaal rond de figuur van Damiaan samen.

Iedereen in de pastoraal en ook daarbuiten die op zoek is naar inspiratie voor zichzelf of om een Damiaanviering of -inspiratiemoment vorm te geven, kan er terecht. Het materiaal wordt kosteloos verspreid. Ook wie zelf wil bijdragen aan deze inspiratiepagina’s kan dat.

We lanceren deze inspiratiepagina’s in april 2022. Nadien vullen we de pagina’s jaarlijks tegen Damiaans feestdag in mei aan met eventueel nieuw materiaal. Uiteraard vermelden we steeds de naam van de auteur of samensteller en het copyright.

Inspiratiepagina’s in opbouw

Bezorg ons jouw Damiaaninspiratiemateriaal

We zijn steeds op zoek naar Damiaanvieringen, -gebeden, -bezinningsteksten, -artikels en ander Damiaaninspiratiemateriaal om samen te brengen en te publiceren op deze nieuwe Damiaaninspiratiepagina’s. Dat mag eigen materiaal zijn of materiaal van anderen, recent of al wat ouder materiaal.

  • Je kan het materiaal digitaal via e-mail doorsturen naar info@damiaanvandaag.be
  • Je kan het materiaal in papieren vorm via de post doorsturen naar Damiaan Vandaag, Sint-Antoniusberg 11, 3000 Leuven. Steek er steeds een briefje bij met een kleine boodschap en (e-mail)adres. Dan kunnen we je bedanken.
  • Je kan het materiaal ook binnenbrengen in het Damiaancentrum. Geef dan vooraf zeker een seintje via 016/31.63.68 of info@damiaanvandaag.be
    Steek er steeds een briefje bij met een kleine boodschap en (e-mail)adres. Dan kunnen we je bedanken.

Hartelijk dank voor jouw bijdrage.