De ROB-vertelling komt opnieuw naar Tremelo op dinsdag 23 augustus 2022. In 2021 genoten ruim 750 toeschouwers van een gratis ROB-vertelling door Steven Goegebeur aan het Sven Nys Cycling Center op de Balenberg in Baal. Dit jaar strijkt de ROB-vertelling neer op het grasveld rond het beeld van de Zelfgave tegenover het Damiaanmuseum. De ROB-vertelling biedt een avondje stand-up comedy in de intussen-gekende formule: breng je eigen stoel mee, zoek een mooie plaats en geniet van een gratis comedy-avond. De toeschouwers krijgen nog een gratis streekdrankje en worden zo getrakteerd op een topavond. Verteller van dienst is Erhan Dermici.

Voor én na de voorstelling kan je aan kortingstarief het Damiaanmuseum bezoeken! Het museum opent zijn deuren van 18.00 uur tot 20.00 uur en van 21.00 uur tot 23.00 uur.

Praktisch

Gratis standupcomedy op dinsdag 23 augustus 2022 op het grasveld tegenover het Damiaanmuseum. De voorstelling start om 20u. Verteller van dienst is Erhan Dermici. De voorstelling wordt rechtstreeks uitgezonden op ROB. Voor meer info, klik hier

Copyright Damiaan Vandaag