Damiaan Vandaag, het Damiaanproject van de paters van de Heilige Harten, en het Leuvense koor Trinitas o.l.v. Philippe Moury organiseren samen een benefietconcert Zingen bij Damiaan op zaterdag 3 december 2022 om 15.00 uur in de Sint-Antoniuskapel (‘Damiaankerk’), Damiaanplein, Leuven.
Trinitas brengt, met orgelbegeleiding, een gevarieerd programma van kerst- en andere liederen, afgewisseld met enkele inspirerende teksten rond Damiaans engagement en doorgaande inspiratie.

De opbrengst van dit benefietconcert gaat naar (W)arm-kracht vzw. (W)arm-kracht vzw … armen aan het woord (www.warmkracht.be) is een vereniging, gedragen door talrijke vrijwilligers, waar mensen mét en mensen zonder armoede-ervaring “SAMEN” de strijd tegen armoede en uitsluiting aangaan, in Vilvoorde en omstreken. Iedereen zonder onderscheid van leeftijd, taal, ras, levensbeschouwing of geslacht, krijgt er de kans om samen activiteiten te doen. Bij (W)arm-kracht vzw vind je ontmoetingsmogelijkheden, gezelligheid, een nieuwe kans, de gelegenheid om nog eens buiten te komen, een betaalbare daguitstap, samen op weekeinde, vorming, samen naar theater of film. In 2022 kreeg (W)arm-kracht vzw de Damiaanprijs voor haar volgehouden inzet met en voor mensen in armoede.

Steun (W)arm-kracht vzw, wees welkom op ons benefietconcert Zingen bij Damiaan ten voordele van (W)arm-kracht vzw.

Praktisch

Wat? Benefietconcert Zingen bij Damiaan ten voordele van (W)arm-kracht vzw
Waar? Sint-Antoniuskapel, Damiaanplein, Leuven.
Parkeergelegenheid op de parking van het Heilig Drievuldigheidscollege, Damiaanplein, Leuven
Wanneer? Zaterdag 3 december 2022 om 15.00u. Einde voorzien om 16u30
Inkom? 12 euro / 6 euro (-12j) (contante betaling op het moment zelf). Inkomgelden gaan integraal naar (W)arm-kracht vzw (www.warmkracht.be)
Reservatie? Niet verplicht maar kan via info@damiaanvandaag.be
Organisatie? Damiaan Vandaag en Koninklijke Zangkring Trinitas
Meer info: info@damiaanvandaag.be of 0474 95 57 94