Pater Damiaan ging in de voetsporen van Jezus. Jezus en Damiaan wijzen ons de weg van Barmhartigheid en ze hopen dat iedereen die weg opgaat. Tijd voor actie!
Aan de hand van 7 mobiele banners en een opdrachtenboekje ontdekken de vormelingen/leerlingen, individueel en in groep, op een interactieve en ludieke manier hoe ze zelf in de voetsporen van Jezus en Damiaan in hun leven van elke dag werk kunnen maken van de 7 (lichamelijke) werken van Barmhartigheid.

Praktisch

  • Het opdrachtenparcours is bedoeld voor vormelingen en leerlingen, van 11 tot 14 jaar (derde graad basisonderwijs en eerste graad secundair onderwijs).
  • Het opdrachtenparcours bestaat uit 7 mobiele banners in kleur en een kleurrijk opdrachtenboekje met postkaart.
  • Voor de begeleiders werd een inlichtingenfiche uitgewerkt met meer praktische informatie.
  • De banners en de inlichtingenfiche voor begeleiders zijn GRATIS beschikbaar na reservatie. Wel vragen we een waarborg (50 euro). Voor de opdrachtenboekjes en postkaarten rekenen we 2 euro per boekje met postkaart. Bijvoorbeeld: 20 vormelingen/leerlingen = 20 boekjes plus postkaarten = 40 euro.
  • Dit opdrachtenparcours is een gezamenlijk initiatief van IJD Jongerenpastoraal Vlaanderen en Damiaan Vandaag, het Damiaanproject van de paters van de Heilige Harten.

Contact

Ben je geïnteresseerd en wil je reserveren, neem dan zeker contact met ons op via info@damiaanvandaag.be